Urime, Albin Kurtit i vjen mbeshtetje e madhe nga Joe Biden, nuk e mendoi askush se do të ndodhte

General

Eksperti amerikan, Alon Ben Meir së fundmi ka komentuar veprimet politike të kryeministrit Albin Kurti.
Sipas Ben Meir politikat e kryeministrit Kurti janë të guximshme dhe janë në interes të përparimit kombëtar të Kosovës.

Eksperti amerikan foli edhe për qasjen e presidentit amerikan Joe Biden dhe gatishmërinë për ta ndihmuar Albin Kurtin.

“Një avantazh tjetër i madh që gëzon Kurti është se Presidenti i SHBA Biden ka një prirje të veçantë për Kosovën dhe tashmë ka demonstruar gatishmërinë e tij të përzemërt për të ndihmuar Kurtin për të kapërcyer shumë nga problemet me të cilat përballet kombi i tij që nga fillimi i tij në 2008”, shkroi Alon Ben Meir në Facebook.

Postimi i plotë

Kryeministri Kurti erdhi në pushtet i forcuar nga një fitore e madhe që i lejon atij të ketë një manovër dhe gjerësi më të madhe për të filluar politika të guximshme – qofshin ato vendase apo të huaja – për të përparuar interesin kombëtar të vendit të tij.

Një avantazh tjetër i madh që gëzon Kurti është se Presidenti i SHBA Biden ka një prirje të veçantë për Kosovën dhe tashmë ka demonstruar gatishmërinë e tij të përzemërt për të ndihmuar Kurtin për të kapërcyer shumë nga problemet me të cilat përballet kombi i tij që nga fillimi i tij në 2008.

Leave a Reply