Ngjarje e rendë, qellohet për vde/kje studentja e mjekësisë

General

Një studente për doktoreshë është që lluar për vd ekje nga i fejuari i saj xheloz, disa javë pasi ai i kishte propozuar gjatë pushimeve romantike.

23 vjeçarja Ana Fantaziu, u q ëllua për vde kje në shtëpinë e familjes kur i fejuari nisi të konf liktohej me prindërit e saj dhe nxorri a rmën.

28 vjeçari Roman Vlasă, kishte ardhur për të takuar vjehrrit e tij në Moldavi në 12 shtator, por vizita përfundoi me vr asjen e të fejuarës, para se ai të kthente ar mën nga vetja.

Babai i vajzës së re tha se kishte pasur një debat mes familjes dhe Vlasă, i cili përshkruhej si “xheloz” nga miqtë e tij.

Babai i Ana kishte dalë nga shtëpia për të kërkuar ndihmë kur dhëndri i tyre i ardhshëm po i kër cënonte me ar më. Por më pas dëgjoi dy të shtëna.

Policia gjeti më pas tr upat e studentes së infermierisë dhe të të fejuarit të saj në shtëpinë familjare në fshatin moldav të Fundul Galbenei.

Çifti njiheshin prej dy vjetësh para se të fejoheshin.

Një mike i tyre tha: “Ata kishin pasur një marrëdhënie të bukur. Kishin qenë kohët e fundit për pushime në Rumani dhe aty i kishte propozuar për martesë.

“Në martesën time ajo kishte pritur buqetën e luleve.”

Ndërsa infermierja Maria Buzu, shtonte: “Ata kishin një marrëdhënie të bukur por ai ishte shumë xheloz. Ne e kishim diskutuar këtë. Ajo ishte një vajzë e jashtëzakonshme, donte të bëhej doktoreshë, e donte shumë punën e saj”.

Policia konfirmoi detajet dhe thotë se po heton për trag jedinë.

Leave a Reply